مرور دوره 16, شماره 5 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
ارتباط چگالی انرژی رژیم غذایی و خطر بروز دیابت نوع 2 در مطالعه قند و لیپید تهران
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: رژیم غذایی با چگالی انرژی بالا زمینهساز چاقی و دیابت نوع 2 است، اما بررسیهای انجام شده در این زمینه معدود میباشد. هدف پژوهش حاضر، بررسی ارتباط چگالی انرژی رژیم غذایی و خطر بروز دیابت نوع 2 بود. مواد و روشها: ...
-
بررسی اثر جوانهی عدس روی فراسنجهای لیپیدی خون و قند خون ناشتا در مبتلایان به دیابت نوع 2 دچار اضافه وزن و چاقی
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: تاکنون تاثیر جوانهی عدس روی مبتلایان به دیابت نوع 2 دچار چاقی و اضافه وزن مورد بررسی قرار نگرفته، همچنین مصرف جوانه غلات و حبوبات در طب سنتی ایران بسیار توصیه گردیده است. در بررسی حاضر تاثیر جوانه عدس روی چربیهای ...
-
بررسی اثر دریافت حبوبات بر شاخصهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 (کارآزمایی بالینی تصادفی متقاطع)
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: استرس اکسیداتیو نقش مهمی در بیماریزایی و عوارض دیابت دارد. از طرفی مصرف حبوبات میتواند اثرات مفیدی بر بهبود شاخصهای استرس اکسیداتیو در بیماران مبتلا به دیابت داشته باشد. هدف پژوهش حاضر، تعیین اثر دریافت حبوبات ...
-
بررسی ارتباط الگوهای غذایی و خطر فشار خون بالا در بزرگسالان ساکن خرمآباد
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: فشار خون بالا یکی از مشکلات مهم سلامتی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه میباشد. در ایران به طور تقریبی یک چهارم بزرگسالان مبتلا به فشار خون بالا هستند. عوامل مختلفی از جمله الگوی غذایی میتوانند بر بروز فشار ...
-
برهم کنش پلیمورفیسم ژنAPOC3 و چربیهای دریافتی در ارتباط با عوامل خطر سندرم متابولیک در بزرگسالان: مطالعهی قند و لیپید تهران
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسی برهمکنش پلیمورفیسم (C>G) rs5128از ژن APOC3 و چربیهای دریافتی در ارتباط با اجزا سندرم متابولیک در بزرگسالان انجام شد. مواد و روشها: پژوهش حاضر به روش مورد ـ شاهدی لانهگزیده در قالب ...
-
مطالعهی اثر عصارهی الکلی و آبی میوه های زرشک، عناب و گلبرگ زعفران بر میانگین آدیپونکتین و پروفایل لیپید سرم در موشهای دیابتی
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2015-01-01)مقدمه: آدیپونکتین پروتئین اختصاصی مترشحه از بافت چربی است که میتواند روی روند پیشرفت دیابت تاثیرگذار باشد. هدف پژوهش حاضر، بررسی تغییرات سطح سرمی آدیپونکتین و تغییرات سطح سرمی لیپید در موشهای نر دیابتی مورد درمان با عصاره ...



