نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبری, پریاfa_IR
dc.contributor.authorفدایی راینی, رهاfa_IR
dc.date.accessioned1399-08-23T09:55:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-11-13T09:55:51Z
dc.date.available1399-08-23T09:55:50Zfa_IR
dc.date.available2020-11-13T09:55:51Z
dc.date.issued2019-11-01en_US
dc.date.issued1398-08-10fa_IR
dc.identifier.citationاکبری, پریا, فدایی راینی, رها. (1398). اثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی و فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei). مجله علمي شيلات ايران, 28(4), 151-162. doi: 10.22092/ISFJ.2019.119396fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.119396
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2169-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/599188
dc.description.abstractاین مطالعه به بررسی اثر عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی و فراسنجه‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei) پرداخته است. پست لارو میگوها با متوسط وزن 1/0±1 گرم با 4 رژیم غذایی ( با سه تکرار) حاوی 0، 5/0، 1و 5/1 گرم جلبک الوا بر کیلوگرم غذا به ‌‌مدت 60 روز تغذیه شدند. نتایج این مطالعه نشان داد که عصاره پلی ساکارید جلبک الوا بر فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی موثر است. بهترین فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی در میگوهای تغذیه شده با 5/1 گرم عصاره جلبک الوا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در رژیم‌‌های حاوی سه سطح عصاره جلبک الوا میزان گلوکز، کلسترول، تری گلیسیرید، آسپارتات آمینوترانسفراز، آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز بi صورت معنی‌‌داری کاهش یافت (05/0>p). سطح پروتئین تام و گلوبولین در میگوهای تغذیه شده با 1 و 5/1 گرم عصاره جلبک بر کیلوگرم غذا به‌‌ طور معنی‌‌داری بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0>p). از اینرو، استفاده از عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک الوا در سطح 5/1 گرم بر کیلوگرم غذا برای بهبود عملکرد آنزیم‌‌های گوارشی، متابولیسم چربی و قند و سیستم ایمنی غیر اختصاصی در میگوی پاسفید غربی پیشنهاد می‌‌گردد. fa_IR
dc.format.extent412
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/ISFJ.2019.119396
dc.subjectآنزیم‌های گوارشیfa_IR
dc.subjectجلبک الواfa_IR
dc.subjectفراسنجه های بیوشیمیاییfa_IR
dc.subjectمیگوی پاسفید غربیfa_IR
dc.subjectپلی ساکاریدهای محلول در آبfa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleاثر عصاره پلی ساکارید جلبک الوا (Ulva rigida) بر فعالیت آنزیم‌‌های گوارشی و فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی میگوی پاسفید غربی (Litopeneaus vannamei)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهارfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه جیرفتfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue4
dc.citation.spage151
dc.citation.epage162


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد