مرور دوره 29, شماره 4 بر اساس موضوع "آویشن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی-پژوهشی: مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصارههای آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-10-01)در این تحقیق اثر ضد اکسیداسیونی عصارههای آویشن، موسیر و زردچوبه (5/1درصد حجمی- حجمی) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی مدت نگهداری در دمای یخچال در یک دوره بیست روزه بررسی و مقایسه گردید. ...



