مقاله علمی-پژوهشی: مطالعه اثر ضد اکسیداسیونی عصارههای آویشن (Zataria multiflora)، موسیر(Allium ascalonicum) و زردچوبه(Curcuma longa) بر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی دوره نگهداری در یخچال
(ندگان)پدیدآور
فهیم دژبان, یاسمنمعراجی, مونانوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق اثر ضد اکسیداسیونی عصارههای آویشن، موسیر و زردچوبه (5/1درصد حجمی- حجمی) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss طی مدت نگهداری در دمای یخچال در یک دوره بیست روزه بررسی و مقایسه گردید. شاخص پراکساید، شاخص تیوباربیتوریک اسید، ترکیبات ازته فرار و اسیدهای چرب آزاد به همراه pH در نمونههای فیله اندازهگیری شدند. نتایج نشان داد که عصاره آویشن به طور معنیداری اکسیداسیون فیله را به تعویق انداخت (p
کلید واژگان
قزل آلای رنگین کمانآویشن
موسیر
زردچوبه
ماندگاری
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2020-10-011399-07-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
واحد سوادکوه،دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایرانواحد سوادکوه،دانشگاه آزاد اسلامی، سوادکوه، ایران
شاپا
1026-13542322-5998




