مرور دوره 22, شماره 1 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 12 از 12
-
بررسی اثر ضد قارچ متابولیتهای ثانویه نیمه قطبی- غیرقطبی اسفنج Ircinia mutans در دو فصل تابستان و زمستان موجود در جزیره کیش، خلیج فارس
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)در این تحقیق به بررسی اثر ضد قارچ عصاره های اسفنج Ircinia mutans Bligh & Dyer عصاره گیری انجام شد. بررسی اثر ضد قارچ با استفاده از روش ماکرودایلوشنروی سویههای قارچ و مخمر Candida albicans و Aspergillus fumigatus مورد ...
-
اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)گوشت چرخ شده کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)(Silver carp minced یا SCM)، محصولی آماده طبخ و با ارزش تغذیه ای بالا، از بازارپسندی مناسب برخوردار بوده و می تواند تا حدودی مشکلات عرضه به صورت کامل این آبزی را کاهش ...
-
تعیین زمان ماندگاری فیله ماهی کپور نقرهای(Hypophthalmichthys molitrix) تیمار شده با عصاره سیاه دانه (Nigella sativa L.) در طول دوره نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)در تحقیق حاضر برای بررسی برخی از تغییرات شیمیایی، باکتریایی و حسی فیلههای ماهی کپور نقرهای تیمار شده با عصاره سیاه دانه در طول دوره نگهداری در دمای یخچال (1±4)، فیله ماهیها به دو بخش تقسیم شدند. یک گروه در عصاره سیاه ...
-
اثر بسته بندی های مختلف بروی ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل (Oreochromis niluticus Linnaeus, 1758) نگهداری شده در دمای یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)در این تحقیق اثر بستهبندیهای مختلف شامل بستهبندی در شرایط خلاء، بستهبندی در شرایط اتمسفر اصلاح شده و بستهبندی هوا بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی و حسی فیله ماهی تیلاپیا نیل نگهداری شده در دمای یخچال مورد بررسی قرار ...
-
مقایسه نسبت جایگزینی کپور ماهیان هندی با کپورماهیان مرسوم در استخر خاکی استان خوزستان
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)به منظور متنوع نمودن تولید کپور ماهیان در ایران، در اردیبهشت ماه سال 1388، بچه ماهیان انگشت قد 3 گونهی کاتلا ( Catla catla) روهو (Labeo rohita) ومریگال (Cirrhina Mrigala) با وزن متوسط (انحراف معیار)بترتیب1/4±4/25، 5/3±6/36 ...
-
بررسی و مقایسه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی وحسی کالباس تولید شده از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی سارم
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)این مطالعه به منظور بررسی و مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس تولیدی از سوریمی و گوشت چرخ شده ماهی انجام شد. سوریمی استفاده شده در فرمولاسیون تولید کالباس به روش سنتی شستشوی سه مرحله ای تهیه شد. آنالیز شیمیایی ...
-
یافته علمی کوتاه: بررسی پرورش ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) در استخرهای خاکی با تراکم های مختلف در آب شیرین
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)
-
بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی رسوبات تالاب چغاخور
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)خاک ازجمله با ارزشترین منابع طبیعی و زیربنای توسعه جوامع متمدن انسانی است. رسوبات بستر اکوسیستمهای آبی نیز با توجه به نقشی که در دریافت مواد آلی، تبادلات موادی و جایگاه استقرار بسیاری از ارگانیزمهای کفزی ایفا میکند از ...
-
تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر عملکرد رشد بچه ماهی سفید دریای خزر (1901 Rutilus frisii kutum Kamensky,)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)در یک آزمایش تغذیه ای، تاثیر جیره غذایی با سه سطح پروتئین (40 ،35 ،30 درصد) و سه سطح چربی (14 ،12 ،10 درصد) به منظور تعیین سطح مناسب پروتئین و چربی در تغذیه ماهی سفید دریای خزر بررسی شد. 675 عدد ماهی با میانگین (± انحرافمعیار ...
-
تاثیر هورمون 17 آلفا متیل تستوسترون بر تغییر جنسیت ماهی کالیکو (Labeotropheous foellobroni )
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)این پژوهش باهدف تغییر جنسیت و تولیدماهیان تک جنس نر تحت تاثیر هورمون 17- بنام علمی Labeotropheous foellobroniدردو مرحله ازرشد ونمو یعنی قبل از بلوغ (لارو) و بعد از بلوغ (مولدین) صورت پذیرفت. با توجه به سوابق این گونه تحقیقات ...
-
تهیه سس ماهی ساردین رنگین کمان (Dussumieria acuta) خشک شده و بررسی خواص شیمیایی و حسی آن
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)سس ماهی سیالی غلیظ و تیره رنگ است که از تخمیر ماهی در محیطی با نمک زیاد بدست میآید. پیشینه تولید این محصول بسیار طولانی بوده و در نقاط مختلف دنیا با اسامی مختلفی شناخته شده و با روشهای متفاوتی تولید و مصرف میشود. در ...
-
تنوع و تمایز ژنتیکی ماهی کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris Nordmann, 1840) سواحل جنوبی دریای خزر
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2013-04-01)تعداد 120 نمونه ماهی بالغ کیلکای معمولی خزری (Clupeonella cultriventris)، در فصول بهار و تابستان از حوضه جنوبی دریای خزر (بندر انزلی و بابلسر) جمعآوری گردید. از 15 جفت پرایمر میکروستلایت طراحی شده برای شگ ماهیان روی DNA ...



