مرور دوره 0, شماره بر اساس موضوع "تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
تاًثیر جایگزینی میکسی مبتنی بر پروتئینهای گیاهی و جانوری بجای پودر ماهی بر شاخصهای رشد، ترکیب لاشه، شاخص هپاتوسوماتیک و احشایی فیلماهی (Huso huso) پرورشی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-07-01)مخلوطی از پروتئینهای گیاهی و جانوری (پودر ضایعات مرغ، گلوتن ذرت،گلوتن گندم، پودر سویای فرآوری شده، پودر ضایعات مرغ، پودر گوشت و استخوان و پودر خون) که از لحاظ ترکیب شیمیایی (پروتئین، چربی، کربوهیدرات و ماده خشک) و پروفایل ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزلآلا در مزارع پرورش ماهی استان فارس
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-07-01)این پژوهش برای ارزیابی وضعیت کیفی ترکیبات شیمیایی شامل رطوبت، پروتئین خام، خاکستر خام، چربی خام، NDF (الیاف نامحلول در شوینده خنثی) و ADF (الیاف نامحلول در شویندهی اسیدی)، و امکان آلودگی به آفلاتوکسین و کپک در خوراکهای ...



