مقاله علمی – پژوهشی: بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزلآلا در مزارع پرورش ماهی استان فارس
(ندگان)پدیدآور
کریمی, عبدالحمیدابراهیمی, محمدحسینزمان پور, مهردادحافظیه, محمودصلح جو, امان الله
نوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
این پژوهش برای ارزیابی وضعیت کیفی ترکیبات شیمیایی شامل رطوبت، پروتئین خام، خاکستر خام، چربی خام، NDF (الیاف نامحلول در شوینده خنثی) و ADF (الیاف نامحلول در شویندهی اسیدی)، و امکان آلودگی به آفلاتوکسین و کپک در خوراکهای پرواری ماهیان قزلآلای مورد استفاده در مزارع پرورش ماهی استان فارس و کارخانههای تأمین کننده خوراک ماهی انجام شد. از بین کارخانههایی که سهم عمده در تأمین خوراک GFT1 و GFT2 مورد نیاز مزارع پرورش ماهی در استان فارس را دارند، میزان پروتئین خام خوراکGFT1 وGFT2 کارخانه شماره 2، از نظر پروتئین با سه کارخانه دیگر تفاوت آماری معنیداری دارد (05/0p
کلید واژگان
خوراکماهی قزلآلا
مزارع پرورش ماهی
مدیریت پرورش
تغذيه
تاریخ نشر
2020-07-011399-04-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی
شاپا
1026-13542322-5998



