مرور دوره 29, شماره 3 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus kutum)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-08-01)این مطالعه به منظور بررسی تاثیر عصاره الکلی سه گیاه بنسرخ (Allium jesdanum)، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) در سه غلظت 250، 500 و 750 میلیگرم بر لیتر بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی فیله ماهی سفید ...
-
تعیین حداقل غلظت بازدارندگی عصاره اتانولی پوست پرتقال و تاثیر آن بر فلور باکتریهای مولد فساد در فیله فیل ماهی (Huso huso)در زمان نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-08-01)امروزه استفاده از عصارههای طبیعی به منظور بهبود کیفیت ماهی به دلیل داشتن ویژگیهای ضدمیکروبی رو به افزایش است. در این تحقیق به منظور تعیین حداقل غلظت بازدارندگی (MIC) از عصاره اتانولی پوست پرتقال، روش رقیقسازی در آگار ...



