تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus kutum)
(ندگان)پدیدآور
کوگانی, صبارومیانی, لالهنوع مدرک
Textپژوهشي
زبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه به منظور بررسی تاثیر عصاره الکلی سه گیاه بنسرخ (Allium jesdanum)، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) در سه غلظت 250، 500 و 750 میلیگرم بر لیتر بر خصوصیات شیمیایی و میکروبی فیله ماهی سفید (Rutilus kutum) در یخچال طی 15 روز انجام گرفت. pH، TVB-N (مجموع بازهای نیتروژنی فرار)، TBA (تیوباربیتیوریک اسید)، PV (پراکسید)، TMA (تری متیل آمین) و بار میکروبی (TVC) در روزهای صفر، 3، 6، 9، 12 و 15 مورد بررسی قرار گرفتند. Neophytadiene در عصاره شنگ و شاتره و Di Methyl Tri Sulfide در عصاره بنسرخ ترکیب اصلی بودند. pH، TVB-N ، TBA، PV، TMA و بار میکروبی با افزایش زمان نگهداری در تیمارهای 250، 500 و 750 میلیگرم در لیتر عصاره هر 3 گیاه افزایش یافتند (05/0p
کلید واژگان
بن سرخشنگ
شاتره
شاخصهای کیفی
ماهی سفید
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2020-08-011399-05-11
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
گروه علوم و صنایع غذایی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانگروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایران
شاپا
1026-13542322-5998




