مرور دوره 3, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی رزماری بر استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به ونکومایسین جدا شده از بیماران بیمارستان امام رضا در مشهد
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-11-01)زمینه و هدف رزماری گیاهی متعلق به خانواده نعناعیان دارای خواص اثبات شده و ترکیبات مختلف است. پیدایش مقاومت به ونکومایسین در استافیلوکوکوس اورئوس به عنوان یک معضل جهانی مورد تأیید قرار گرفته است. هدف از این مطالعه بررسی دوز ...
-
تأثیر آموزش مبتنی بر تئوری رفتار برنامه ریزی شده بر مصرف غذاهای آماده در دانش آموزان دختر دبیرستانی سبزوار سال 1393
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-11-01)زمینه و هدف امروزه با پیشرفت علم و فن آوری و صنعت، شیوه زندگی مردم تغییر کرده و شاهد کمرنگ شدن سنت ها، آداب و فرهنگ های بومی از جمله در زمینه تغذیه و رفتارهای غذایی هستیم و در بسیاری از جوامع استفاده از فست فودها رواج پیدا ...
-
روغن زیتون و اثرات آن بر سلامتی انسان
(دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 2015-11-01)زمینه و هدف روغن زیتون یکی از اجزای مهم تشکیل دهنده رژیم غذایی مدیترانه ای است. این روغن به دلیل داشتن مقدار زیادی اسیدهای چرب غیراشباع تک زنجیره ای (اسید اولئیک)، طعم دلپذیر، پایداری خوب و اثرات ویژه سلامت بخش، یک ماده ...



