نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorزیارا هاشیم, علیاfa_IR
dc.contributor.authorحسن حسین, فلیحاfa_IR
dc.contributor.authorدیوان خسروشاهی, احسانfa_IR
dc.contributor.authorرضوی, هادیfa_IR
dc.date.accessioned1404-02-11T08:10:03Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-05-01T08:10:04Z
dc.date.available1404-02-11T08:10:03Zfa_IR
dc.date.available2025-05-01T08:10:04Z
dc.date.issued2025-05-01en_US
dc.date.issued1404-02-11fa_IR
dc.identifier.citationزیارا هاشیم, علیا, حسن حسین, فلیحا, دیوان خسروشاهی, احسان, رضوی, هادی. (1404). افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی. علوم و صنایع غذایی ایران, 22(160), 62-77. doi: 10.22034/FSCT.22.160.62fa_IR
dc.identifier.issn2008-8787
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.62
dc.identifier.urihttp://fsct.modares.ac.ir/article-7-77250-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1162362
dc.description.abstractدر این مطالعه ویژگی­های فیزیکوشیمیایی غلاف  Prosopis juliflora و تهیه ایزوله پروتئین آن مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات در خواص عملکردی زمانی مشاهده شد که سطوح pH به 5، 7، 8 و 10 تنظیم شد، با تفاوت‌های معنی‌دار (P≤ 0.05) در ویژگی­های عملکردی و فعالیت‌های آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی. مقدار بالای حلالیت در 5pH   و اتصال لیپید در 10pH  به دست آمد، در حالی که کمترین مقدار برای هر دو ویژگی در 7 pH یافت شد. بیشترین ظرفیت کف­کنندگی در 5pH  پس از 5 دقیقه همزدن مشاهده شد، اما پس از 1 دقیقه در 8 pH کاهش یافت. ظرفیت امولسیون‌سازی در 10pH  بیشترین و در7 pH  کمترین بود. فعالیت مهار رادیکال DPPH در 5pH  بالا بود، اما در 8pH  کاهش یافت و همچنین ایزوله پروتئین فعالیت مهاری را در برابر اشریشیاکلی، باسیلوس­سوبتیلیس و استافیلوکوکوس­اورئوس نشان داد. با این حال، بیشترین بازدارندگی در برابر باکتری باسیلوس سوبتلیس در غلظت پروتئین ایزوله 5/0 درصد بود، در حالی که قابلیت هضم پروتئین بالاتر بود. پروتئین ایزوله شده هیچ اثر سمی قابل توجهی بر سلول های خونی انسان نداشت. علاوه بر این، از آزمون FTIR  برای تعیین ساختار پروتئین استفاده شد.fa_IR
dc.format.extent616
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofFood Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.160.62
dc.subjectProsopis juliflorafa_IR
dc.subjectایزوله پروتئینfa_IR
dc.subjectویژگی‌های فیزیکوشیمیاییfa_IR
dc.subjectخصوصیات عملکردیfa_IR
dc.titleافزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریاییfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشگاه بصرهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بصرهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue160
dc.citation.spage62
dc.citation.epage77


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد