مرور دوره 22, شماره 160 بر اساس موضوع "Prosopis juliflora"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
افزایش خواص عملکردی و فعالیت آنتی اکسیدانی ایزوله پروتئین غلاف Prosopis juliflora از طریق تنظیم pH، همزمان با ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و فعالیت بازدارندگی ضد باکتریایی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)در این مطالعه ویژگیهای فیزیکوشیمیایی غلاف Prosopis juliflora و تهیه ایزوله پروتئین آن مورد ارزیابی قرار گرفت. تغییرات در خواص عملکردی زمانی مشاهده شد که سطوح pH به 5، 7، 8 و 10 تنظیم شد، با تفاوتهای معنیدار (P≤ 0.05) ...



