مرور دوره 22, شماره 160 بر اساس موضوع "اثر آنتی‌اکسیدانی."

  • ارزیابی ویژگی‌های پروبیوتیکی، ضد قارچی و آنتی‌اکسیدانی مخمر جدا شده از خمیرترش بلوط 

    پور عبدالله, حسین؛ صادقی, علیرضا؛ جعفری, سید مهدی؛ ابراهیمی, مریم؛ شهیری طبرستانی, هدی (انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-05-01)
    احتمال مواجهه با مخمرهای پروبیوتیک که از قابلیت­های عملکردی مناسبی برخوردار باشند در بستره­های طبیعی که کمتر مورد مطالعه قرار گرفته­اند وجود دارد. در این پژوهش، مخمر غالب از خمیرترش بلوط، جداسازی و با استفاده از PCR شناسایی ...