نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپیمان نیا, اکرمfa_IR
dc.contributor.authorشهاب لواسانی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorزند, نازنینfa_IR
dc.date.accessioned1403-12-21T02:03:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2025-03-11T02:03:14Z
dc.date.available1403-12-21T02:03:14Zfa_IR
dc.date.available2025-03-11T02:03:14Z
dc.date.issued2025-04-01en_US
dc.date.issued1404-01-12fa_IR
dc.identifier.citationپیمان نیا, اکرم, شهاب لواسانی, علیرضا, زند, نازنین. (1404). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینان. علوم و صنایع غذایی ایران, 22(159), 267-286. doi: 10.22034/FSCT.22.159.267fa_IR
dc.identifier.issn2008-8787
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.159.267
dc.identifier.urihttp://fsct.modares.ac.ir/article-7-75468-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1147016
dc.description.abstractدر این مطالعه تولید ژله سیب سین بیوتیک حاوی اینولین (0 تا 3 درصد) و باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (cfu/ml 108) مورد مطالعه قرار گرفت و آزمون‌های pH، بریکس، سینرسیس، کدورت، زنده مانی، خصوصیات بافتی و ارزیابی حسی بر روی نمونه‌ها صورت پذیرفت. این ارزیابی‌ها در دوره نگهداری 30 روزه انجام شد. نتایج نشان داد، با افزایش مقدار اینولین، مقادیر pH، بریکس و کدورت نمونه‌‌ها افزایش یافت. سینرسیس نمونه‌های ژله سیب نیز با افزایش مقدار اینولین کاهش یافت. افزودن باکتری پروبیوتیک به ژله سیب باعث افزایش آب اندازی نمونه‌ها گردید. با افزایش زمان pH نمونه‌های ژله سیب از 07/4 تا 98/3 کاهش یافت. کدورت نمونه‌ها نیز در طی دوره نگهداری به صورت معنی داری افزایش یافت. بیشترین تغییرات در دوره نگهداری 30 روزه به آزمایشات سینرسیس مربوط بود که با افزایش زمان نگهداری، سینرسیس نمونه‌ها افزایش یافت. نمونه‌های ژله سیب سین بیوتیک از بافت نرم‌تری نسبت به نمونه شاهد برخوردار بودند. نمونه ژله سیب سین بیوتیک قابلیت جویدن بهتری نسبت به نمونه شاهد داشت. لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس قابلیت زنده مانی بالاتری در نمونه حاوی اینولین دارا بود که با افزایش زمان قابلیت زنده مانی آن کاهش یافت.  fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofعلوم و صنایع غذایی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofFood Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22034/FSCT.22.159.267
dc.subjectژله سیبfa_IR
dc.subjectژله سین بیوتیکfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسfa_IR
dc.subjectاینولینfa_IR
dc.titleبررسی خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و ارگانولپتیکی ژله سیب سین‌بیوتیک بر پایه کاراگینانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.department1. دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین -پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین -پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارگروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، واحد ورامین -پیشوا، دانشگاه آزاد اسلامی، ورامین، ایرانfa_IR
dc.citation.volume22
dc.citation.issue159
dc.citation.spage267
dc.citation.epage286
nlai.contributor.orcid0000-0002-6826-4024


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد