مرور دوره 22, شماره 159 بر اساس موضوع "تغییر pH"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
امکان استفاده از داربستهای هوشمند متشکل از موسیلاژ دانه به و کاپاکاراگینان به عنوان داربست سلولی در شرایط نرمال فیزیولوژیکی و تغییر pH
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-04-01)هدف از پژوهش حاضر بررسی قابلیت رشد سلولی بر روی داربست های هوشمند کاراگینان (Carr) و ترکیب کاراگینان و موسیلاژ دانه به (Carr:Quc) به منظور تولید گوشت آزمایشگاهی میباشد. در این پژوهش، دو هیدروژل کاپاکاراگینان با غلظت 5/1% ...



