مرور دوره 22, شماره 159 بر اساس موضوع "ترکیبات فنولی"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-04-01)در این مطالعه، پس از تهیه اسانس بابونه رومی (Anthemis nobilis) میزان فنول و فلاونوئید کل، خاصیت آنتی اکسیدانی و اثر ضد میکروبی آن به 4 روش دیسک دیفیوژن، چاهک آگار، تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی و کشندگی بر باکتریهای مختلف ...
-
تاثیر غنی سازی پودر شکلات داغ با میوه عناب بر ویژگیهای کیفی آن
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-04-01)شکلات داغ (یک نوشیدنی بر پایه کاکائو) به دلیل فواید سلامتی فراوانی که دارد در دهههای اخیر محبوبیت پیداکرده است. اما در طی فرآوری پودر پایهی این محصول، مقداری از مواد مغذی این محصول از بین میرود. بنابراین، غنیسازی یک ...



