مرور دوره 22, شماره 159 بر اساس موضوع "اسانس بابونه رومی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی اسانس بابونه رومی: مطالعه در شرایط آزمایشگاهی
(انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, 2025-04-01)در این مطالعه، پس از تهیه اسانس بابونه رومی (Anthemis nobilis) میزان فنول و فلاونوئید کل، خاصیت آنتی اکسیدانی و اثر ضد میکروبی آن به 4 روش دیسک دیفیوژن، چاهک آگار، تعیین حداقل غلظت مهار کنندگی و کشندگی بر باکتریهای مختلف ...



