مرور دوره 33, شماره 5 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر فرمولاسیون و غلظتهای مختلف پلی ساکارید الوان از جلبک Ulva rigida بر ویژگیهای سوسیس مرغ
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-12-01)هدف از مطالعه حاضر تولید سوسیس مرغ غنی شده با پلی ساکارید الوان استخراج شده از جلبک دریایی Ulva rigida و ارزیابی ویژگیهای مختلف آن بود. بدین منظور ابتدا فرمولاسیونهای مختلفی (4 فرمولاسیون) برای تولید سوسیس مرغ استفاده ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: کنترل رشد باکتری Staphylococcus aureus در فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از پد جاذب حاوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-12-01)در مطالعه حاضر تأثیر پد جاذب حاوی اسانس رزماری بر زمان ماندگاری فیله کپور معمولی تلقیح شده با باکتری Staphylococcus aureus طی نگهداری در یخچال (4 درجه سانتیگراد) مورد ارزیابی قرار گرفت. اسانس رزماری با استفاده از دستگاه ...



