مرور دوره 32, شماره 2 بر اساس موضوع "بازماندگی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثرات افزودن سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بررشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2023-07-01)دراین تحقیق تاثیر سطوح مختلف سلنیوم در جیره غذایی بر رشد بازماندگی و ترکیب شیمیایی بافت عضله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزنی 57/0±80 گرم در مدت 60 روز مورد بررسی قرار گرفت. 320 عدد ماهی به ...



