نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطرفی موزان زاده, منصورfa_IR
dc.contributor.authorمحمدیان, تکاورfa_IR
dc.contributor.authorآهنگر زاده, میناfa_IR
dc.contributor.authorهوشمند, حسینfa_IR
dc.contributor.authorسپهداری, ابولفضلfa_IR
dc.contributor.authorذبایح نجف آبادی, مجتبیfa_IR
dc.contributor.authorاصولی, رحیمfa_IR
dc.contributor.authorسقاوی, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorمنعم, جوادfa_IR
dc.contributor.authorمهرجویان, شاپورfa_IR
dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.contributor.authorمیربخش, مریمfa_IR
dc.contributor.authorاسروش, الهامfa_IR
dc.contributor.authorسیدی, مصیبfa_IR
dc.date.accessioned1401-12-10T10:11:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2023-03-01T10:11:03Z
dc.date.available1401-12-10T10:11:02Zfa_IR
dc.date.available2023-03-01T10:11:03Z
dc.date.issued2022-12-01en_US
dc.date.issued1401-09-10fa_IR
dc.identifier.citationطرفی موزان زاده, منصور, محمدیان, تکاور, آهنگر زاده, مینا, هوشمند, حسین, سپهداری, ابولفضل, ذبایح نجف آبادی, مجتبی, اصولی, رحیم, سقاوی, حمید, منعم, جواد, مهرجویان, شاپور, حافظیه, محمود, میربخش, مریم, اسروش, الهام, سیدی, مصیب. (1401). مقاله علمی – پژوهشی:‌ اثرات مخلوط‌‌های پروبیوتیک در جیره‌ غذایی بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی ‌باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer). مجله علمي شيلات ايران, 31(5), 1-12.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2660-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/941543
dc.description.abstractدر مطالعه‌ حاضر اثرات مخلوط‌ پروبیوتیک‌های مختلف بر عملکرد رشد، خون‌شناسی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی ماهیان بأس دریایی آسیایی (Lates calcarifer) (30 گرم) انجام شد. در این تحقیق از سه مخلوط باکتریایی جداسازی شده از گونه‌های آبزیان بومی خوزستان و جنوب کشور استفاده شد که شامل: گروه اول شامل سویه‌های مختلف لاکتوباسیلوس پلانتاروم، گروه دوم شامل L. plantarum با مخلوط L. bulgaricus. L. acidophilus و L. rahamnosus و گروه سوم شامل مخلوط باکتری‌های گروه اول و دوم به همراه مخلوط B. cereus و B. thuringiensis می‌باشند که از طریق کواروم سنسینگ[1] در برابر باکتری Vibrio harvei شناسایی و از ماهی باس آسیایی جدا شدند. چهار تیمار با اسپری مخلوط باکتریایی مختلف شامل جیره پایه (جیره 1؛ گروه شاهد) که فقط روی آن سرم فیزیولوژی استریل اسپری شده بود، جیره (2) که روی آن مخلوط باکتری‌های گروه اول اسپری شد، جیره (3) که مخلوط باکتری‌‌های گروه دوم روی آن اسپری شد و جیره (4) که مخلوط همه باکتری‌‌ها روی آن اسپری شد، ساخته شدند. ماهی‌ها با جیره‌‌های آزمایشی چهار بار در روز تا سیر شدن در دمای 5/30 درجه سانتی‌گراد به مدت 100 روز تغذیه شدند. در این مطالعه، ماهی‌هایی که با جیره‌های 2، 3 و 4 تغذیه شدند، عملکرد رشد بیشتری نسبت به شاهد داشتند که با بهبود ضریب تبدیل غذایی همراه بود (05/0p <). شاخص‌‌های خونی و آنتی اکسیدانی در ماهیان تغذیه شده با جیره‌های حاوی مخلوط پروبیوتیک‌ها بهبود یافت. تیمار 4 پروتئین تام پلاسما و آلبومین بیشتری نسبت به سایر تیمارها داشت. در مجموع، استفاده از مخلوطی از پروبیوتیک‌های مختلف باعث افزایش رشد در ماهی بأس دریایی آسیایی شد که با بهبود شاخص‌های سلامتی در این گونه همراه بود.   [1] Quorum sensingfa_IR
dc.format.extent508
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپروبیوتیکfa_IR
dc.subjectماهیان دریاییfa_IR
dc.subjectضریب تبدیل غذاییfa_IR
dc.subjectهموگلوبینfa_IR
dc.subjectسوپر اکسید دیسموتازfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی:‌ اثرات مخلوط‌‌های پروبیوتیک در جیره‌ غذایی بر عملکرد رشد، شاخص‌‌های خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی ‌باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue5
dc.citation.spage1
dc.citation.epage12


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد