مرور دوره 31, شماره 5 بر اساس موضوع "تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثرات مخلوطهای پروبیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد، شاخصهای خونی، ایمنی و ظرفیت آنتی اکسیدانی ماهی باس دریایی آسیایی جوان (Lates calcarifer)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2022-12-01)در مطالعه حاضر اثرات مخلوط پروبیوتیکهای مختلف بر عملکرد رشد، خونشناسی و ظرفیت آنتیاکسیدانی ماهیان بأس دریایی آسیایی (Lates calcarifer) (30 گرم) انجام شد. در این تحقیق از سه مخلوط باکتریایی جداسازی شده از گونههای ...



