خواص درمانی و کاربردی گیاه خرنوب: از دستورات طب سنتی تا یافتههای جدید
(ندگان)پدیدآور
امیرحسین خزاعیآزیتا فرامرزیمظفر خزاعینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
مقدمه: خرنوب (Ceratonia siliqua L.) یک گیاه خوراکی است که بهطور وسیع در صنایع غذایی و طب سنتی استفاده میشود. این گیاه دارای خواص دارویی در درمان سرفه، برونشیت، اسهال، تصفیه خون، اشتهاآور، برطرفکننده تورم ریهها است و بهعنوان خلطآور، کاهنده کلسترول و تقویت قوای جنسی کاربرد دارد. امروزه علاوه بر تأیید کاربردهای سنتی آن، خواص درمانی جدیدی از این گیاه شناسایی و معرفی شده است. هدف مطالعه مروری حاضر، تعیین کاربردهای درمانی و خواص فارماکولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه خرنوب در طب سنتی و یافتههای جدید مطالعات تجربی بود.
مواد و روشها: این مطالعه یک مرور سیستماتیک است که بر اساس چک لیست PRISMA با کلید واژههای خرنوب
تاریخ نشر
2022-09-281401-07-06
ناشر
دانشگاه علوم پزشکی شاهرودسازمان پدید آورنده
- کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشکده تغذیه، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران، ایران.- مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، پژوهشکده فناوری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، كرمانشاه، ايران.
- مرکز تحقیقات باروری و ناباروری، پژوهشکده فناوری سلامت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، كرمانشاه، ايران.
شاپا
1735-577X2345-3753




