مرور دوره 26, شماره 3 بر اساس موضوع "تغذیه"

  • شکلات/کاکائو، بررسی اثرات آن بر سلامت بدن و بیماری دیابت 

    یغموریان خوجینی, جواد؛ افتخاری, نیلوفر؛ قائدی, کامران؛ غیاثوند, رضا (دانشگاه علوم پزشکی کاشان, 2022-05-01)
    خلاصه سابقه و هدف: کاکائو و شکلات تلخ دارای پلی‌فنول و چندین جزء مثبت دیگر هستند و رژ‌یم غذایی حاوی مقدار متعادلی از این مواد، دارای اثرات مفیدی برای سلامتی انسان هستند. در این مقاله سعی بر این شد که در ارتباط با کاکائو و ...