نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبیگ پور, رضاfa_IR
dc.contributor.authorشکراللهی, حسنfa_IR
dc.contributor.authorخلیلی, سید محمدرضاfa_IR
dc.date.accessioned1401-05-11T20:02:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2022-08-02T20:02:28Z
dc.date.available1401-05-11T20:02:26Zfa_IR
dc.date.available2022-08-02T20:02:28Z
dc.date.issued2022-06-22en_US
dc.date.issued1401-04-01fa_IR
dc.date.submitted2021-09-21en_US
dc.date.submitted1400-06-30fa_IR
dc.identifier.citationبیگ پور, رضا, شکراللهی, حسن, خلیلی, سید محمدرضا. (1401). بررسی عددی و تجربی خواص فشاری هسته‌های شانه‌تخم‌مرغی مورد استفاده در سازه‌های ساندویچی زیست‌تخریب‌پذیر. مهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر), 54(4), 7-7. doi: 10.22060/mej.2022.20587.7265fa_IR
dc.identifier.issn2008-6032
dc.identifier.issn2476-3446
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20587.7265
dc.identifier.urihttps://mej.aut.ac.ir/article_4665.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/924281
dc.description.abstractدر این پژوهش رفتار فشاری هسته‌های شانه تخم مرغ مقوایی که به عنوان لایه میانی با سه نوع چیدمان متفاوت در ساخت سازه ساندویچی زیست تخریب پذیر متشکل از لایه‌های بیرونی کامپوزیتی از جنس ماده ترکیبی پلی لاکتیک اسید/کنف-کتان استفاده می گردد، به صورت تجربی و عددی مورد مطالعه و بررسی قرارگرفته‌است. ویژگی مهم هسته این سازه سازگاری آن با محیط زیست (زیست تخریب‌پذیر بودن آن) است، خواص مواد این توسط تست‌های شبه استاتیکی فشاری و کشش مورد مطالعه قرار گرفت. با توجه به خصوصیت‌هایی همچون استحکام، خواص مکانیکی و عایق بندی اکوستیک بسیار مناسب، شانه‌های تخم مرغ به عنوان لایه‌ی میانی سازه‌های ساندویچی زیست تخریب‌پذیر انتخاب شده‌است. این سازه نسبت به فشار بسیار مقاوم بوده و انرژی زیادی را برای فشرده‌سازی هسته به خود جذب کرده است. مکانیزم خرابی در این لایه میانی، خرد شدن یا له‌شدن لبه‌های بیرونی و خانه‌های مورد تماس با لبه‌های بیرونی می‌باشد. افزایش ضخامت شانه‌های تخم مرغ، تاثیر مستقیمی بر خواص فشرده‌سازی سازه داشته و با دو برابر کردن ضخامت لایه‌ها، مقدار انرژی جذب شده توسط هسته سازه بیش از 110% افزایش یافته است. در بین انواع چیدمان لایه میانی، هسته از نوع شانه‌های تخم مرغ سری (دو شانه تخم مرغ در هم)، نسبت به سایر هسته‌ها به صورت میانگین 32% سفتی، 64% انرژی جذب شده و 59% استحکام بیشتری از خود نشان می‌دهد.fa_IR
dc.format.extent2571
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه صنعتی امیر کبیرfa_IR
dc.relation.ispartofمهندسی مکانیک امیرکبیر (امیرکبیر)fa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22060/mej.2022.20587.7265
dc.subjectسازه ساندویچیfa_IR
dc.subjectزیست تخریب پذیرfa_IR
dc.subjectفشارfa_IR
dc.subjectروش تجربیfa_IR
dc.subjectهسته شانه تخم مرغیfa_IR
dc.subjectسازه های هوشمند و مرکبfa_IR
dc.titleبررسی عددی و تجربی خواص فشاری هسته‌های شانه‌تخم‌مرغی مورد استفاده در سازه‌های ساندویچی زیست‌تخریب‌پذیرfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه خوارزمیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه مهندسی مکانیک، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد، گروه مهندسی مکانیک طراحی کاربردی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تهرانfa_IR
dc.citation.volume54
dc.citation.issue4
dc.citation.spage7
dc.citation.epage7


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد