مرور دوره 30, شماره 6 بر اساس موضوع "امتیاز شیمیایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئینهای هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)در این مطالعه سه نوع پروتئین هیدرولیز شده حاصل از گوشت، آرد ماهی و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی (Clupeonella engrauliformis) با استفاده از آنزیم آلکالاز (دمای 50 درجه سانتیگراد، pH 5/8 و مدت دو ...



