مرور دوره 30, شماره 6 بر اساس موضوع "اسانس رازیانه"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر بستهبندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس رازیانه بر رشد باکتریهای هوازی و بیهوازی و خواص کیفی ماهی قزلآلای رنگین کمان تازه
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)در این مطالعه اثر غلظتهای مختلف سه نوع مخلوط گازی (دیاکسیدکربن، نیتروژن و اکسیژن) و نیز شرایط تحت خلاء و بستهبندی معمولی، در 3 نوع پوشش قابل انعطاف 4 لایه همراه با اسانس رازیانه برای افزایش زمان ماندگاری ماهی قزلآلا ...



