نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorغلامی, علیfa_IR
dc.contributor.authorحریری, میتراfa_IR
dc.date.accessioned1400-12-14T09:58:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2022-03-05T09:58:15Z
dc.date.available1400-12-14T09:58:14Zfa_IR
dc.date.available2022-03-05T09:58:15Z
dc.date.issued2021-09-01en_US
dc.date.issued1400-06-10fa_IR
dc.identifier.citationغلامی, علی, حریری, میترا. (1400). تأثیر مصرف ایزوفلاون های سویا بر میزان سرمی مولکول های چسبان در خانم های یائسه: مرور نظام مند و فراتحلیل بر کارآزمایی های بالینی. مجله دانشکده علوم پزشکی نیشابور, 9(3), 1-14.fa_IR
dc.identifier.issn2383-3203
dc.identifier.issn2476-2768
dc.identifier.urihttp://journal.nums.ac.ir/article-1-1073-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/867792
dc.description.abstractمقدمه با توجه به این که شواهد جدید نشان دهنده تأثیرات ضد التهابی ایزوفلاون‌های سویا می‌باشد، هدف از تحقیق حاضر انجام یک مرور نظام‌مند و فراتحلیل بر مقالات کارآزمایی بالینی در زمینه تأثیر ایزوفلاون‌های سویا بر میزان سرمی مولکول‌های چسبان در خانم‌های یائسه می‌باشد. مواد و روش‌ها در این مطالعه، پایگاه‌های اطلاعاتی,Clinicaltrials.gov, ISI web of science, PubMed Cochrane Library, و  Scopus تا دسامبر سال 2020 مورد جستجو قرار گرفتند و کلیه مطالعاتی که تأثیر ایزوفلاون‌های سویا بر میزان سرمی سلکتین-E (E-selectin)، مولکول چسبان بین سلولی (Intracellular Adhesion Molecule 1 (ICAM-1)) و مولکول چسبان عروقی(VCAM-1))  (Vascular Cell Adhesion Molecule را بررسی کرده ‌بودند انتخاب شدند. از مدل اثرات تصادفی Laird &DerSimonian   جهت محاسبه اندازه اثر کلی و ناهمگنی استفاده شده است. همچنین جهت بررسی ناهمگنی آماری بین مطالعات از آزمون‌های کوکران Q و I-squared استفاده شده است. یافته‌ها نتایج فراتحلیل نشان داد که دریافت مکمل ایزوفلاون‌های سویا، میزان سرمی  , E-Selectin ICAM-1 و  VCAM-1 را به ترتیب به میزان ng/ml  10/26، ng/ml 11/2 وng/ml  17/13 کاهش می‌دهد ولی این کاهش‌ها از نظر آماری معنی‌دار نبودند (05/0P>). نتیجه‌گیری با توجه به نتایج این مطالعه، ایزوفلاون‌های سویا باعث کاهش غیرمعنی‌داری در میزان سرمی  , E-Selectin ICAM-1 و  VCAM-1 می‌شود. با این حال جهت بررسی دقیق‌تر در این زمینه نیاز به مطالعات بیشتر، با حجم نمونه بالاتر و مدت زمان مداخله طولانی‌تر می‌باشد.fa_IR
dc.format.extent419
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofمجله دانشکده علوم پزشکی نیشابورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal Of Neyshabur University Of Medical Sciencesen_US
dc.subjectایزوفلاون های سویاfa_IR
dc.subjectمرور نظام مندfa_IR
dc.subjectفراتحلیلfa_IR
dc.subjectملکول های چسبانfa_IR
dc.subjectتغذیه و رژیم درمانیfa_IR
dc.titleتأثیر مصرف ایزوفلاون های سویا بر میزان سرمی مولکول های چسبان در خانم های یائسه: مرور نظام مند و فراتحلیل بر کارآزمایی های بالینیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمروریfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیشابورfa_IR
dc.contributor.departmentمرکز تحقیقات بیماری های غیر واگیر، دانشکده علوم پزشکی نیشابور، نیشابورfa_IR
dc.citation.volume9
dc.citation.issue3
dc.citation.spage1
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد