مرور دوره 35, شماره 4 بر اساس موضوع "آنتوسیانین؛ سیب گوشت قرمز؛ ناحیه پیشبری ژن MdMYB10"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تعیین آللوتیپ ژن S-RNase و ناحیه پیشبر ژن MdMYB10 در چند ژنوتیپ سیب (Malus spp.)
(2022-02-20)سیب (Malus spp.) یکی از مهمترین درختان میوه مناطق معتدله است. رنگ گوشت میوه سیب، از سفید تا قرمز متغیر است و تجمع مقدار بالایی از آنتوسیانین باعث قرمز بودن گوشت میوه آن میباشد، چنین افزایشی در مقدار آنتوسیانین در بسیاری ...



