مرور دوره 35, شماره 3 بر اساس موضوع "فعالیت آنتیاکسیدانی"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی میوه ژنوتیپهای مختلف بنه (Pistacia atlantica ) در مرحله سبز
(2021-11-22)بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در میوه، امکان انتخاب ژنوتیپهای برتر را جهت توسعه کشت و کار برای کشاورزان و اصلاحگران فراهم میکند. این پژوهش، تنوع و تعیین برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه بنه 11 ژنوتیپ مختلف را در مرحله ...
-
تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و پلیفنلهای میوه اترج صغیر (Citrus medica var. medica Proper.)
(2021-11-22)به منظور بررسی تأثیر مرحله بلوغ میوه بر ویژگیهای بیوشیمیایی بخشهای مختلف میوه اترج صغیر، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با دو فاکتور و چهار تکرار اجرا گردید. فاکتور اول، دارای چهار سطح شامل ...



