مرور دوره 30, شماره 2 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
مقاله علمی – پژوهشی: بررسی اثر آنتیاکسیدانی پوشش خوراکی پولولان حاوی عصاره علف چشمه (Nasturtiumn officinale ) بر فساد شیمیایی فیله فیل ماهی (Huso huso) طی دوره نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-07-01)در این پژوهش تاثیر پوشش خوراکی پولولان حاوی عصاره گیاه علف چشمه بر کیفیت و ماندگاری فیله فیل ماهی نگهداری شده در یخچال طی مدت زمان 16 روز مورد بررسی قرار گرفت. ابتدا عصاره علف چشمه به دو روش فراصوت و غرقابی استخراج شد. ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: خواص آنتیاکسیدانی و میزان بازدارندگی آنزیم پلیفنول اکسیداز میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در عصارههای مختلف جلبکهای قهوهای
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-07-01)در مطالعه حاضر میزان فلوروتانین، خواص آنتیاکسیدانی (بازدارندگی رادیکال آزاد DPPH و قدرت احیاء یون آهن) و میزان بازدارندگی آنزیم پلیفنولاکسیداز میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) در عصارههای مختلف (اولیه و اتیل استاتی) ...



