| dc.contributor.author | برزنونی, عصمت | fa_IR |
| dc.contributor.author | آقخانی, محمدحسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | مسکوکی, عبدالمجید | fa_IR |
| dc.contributor.author | عباسپورفرد, محمد حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:19:34Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:19:35Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:19:34Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:19:35Z | |
| dc.date.issued | 2014-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-01-05 | en_US |
| dc.date.submitted | 1392-10-15 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | برزنونی, عصمت, آقخانی, محمدحسین, مسکوکی, عبدالمجید, عباسپورفرد, محمد حسین. (1392). اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. علوم باغبانی, 27(4), 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30589 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_32583.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818266 | |
| dc.description.abstract | ضایعات پس از برداشت عامل محدودکننده دوره انبارداری بسیاری از میوهها و سبزیجات از جمله مرکبات میباشد. در این تحقیق یک روز پس از برداشت، پرتقال خونی رقم سانگین تحت چهار تیمار مختلف شامل: آب گرم (در دمای 55 درجه به مدت 3 دقیقه)، بخار (100 درجه با روش flushing (شستشو با جریان سریع بخار) در زمان 30 ثانیه) و اسپری کردن میوهها با اسانس آویشن 2 درصد با سورفاکتانت و نمونه شاهد قرار گرفت. میوههای هر تیمار در جعبه گذاشته شد و سپس به مدت 2 ماه در سردخانه با دمای 8 درجه سانتیگراد و با رطوبت نسبی 5±85 درصد و همچنین یک هفته به منظور تطبیق با شرایط بازار در دمای محیط نگهداری شد. نتایج آنالیز دادهها نشان داد که نوع تیمار اثر معنیداری روی پارامترهای کیفی اسیدیته، موادجامد محلول، اندیس رسیدگی و ارزیابی حسی نداشت و نیز در بین تیمارها، تیمار بخاردهی بیشترین تأثیر را در جلوگیری از کاهش وزن طی دوره انبارداری داشته است. | fa_IR |
| dc.format.extent | 224 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30589 | |
| dc.subject | پس از برداشت | fa_IR |
| dc.subject | انبارداری | fa_IR |
| dc.subject | پرتقال خونی | fa_IR |
| dc.subject | تیمار حرارتی | fa_IR |
| dc.subject | اسانسهای گیاهی | fa_IR |
| dc.title | اثر پیش تیمار حرارت و اسانسهای گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 27 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 418 | |
| dc.citation.epage | 423 | |