نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبرزنونی, عصمتfa_IR
dc.contributor.authorآق‌خانی, محمدحسینfa_IR
dc.contributor.authorمسکوکی, عبدالمجیدfa_IR
dc.contributor.authorعباسپورفرد, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:19:34Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:19:35Z
dc.date.available1400-03-19T22:19:34Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:19:35Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-01-05en_US
dc.date.submitted1392-10-15fa_IR
dc.identifier.citationبرزنونی, عصمت, آق‌خانی, محمدحسین, مسکوکی, عبدالمجید, عباسپورفرد, محمد حسین. (1392). اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی. علوم باغبانی, 27(4), 418-423. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.30589fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30589
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_32583.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818266
dc.description.abstractضایعات پس از برداشت عامل محدودکننده دوره انبارداری بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات از جمله مرکبات می‌باشد. در این تحقیق یک روز پس از برداشت، پرتقال خونی رقم سانگین تحت چهار تیمار مختلف شامل: آب گرم (در دمای 55 درجه به مدت 3 دقیقه)، بخار (100 درجه با روش flushing (شستشو با جریان سریع بخار) در زمان 30 ثانیه) و اسپری کردن میوه‌ها با اسانس آویشن 2 درصد با سورفاکتانت و نمونه شاهد قرار گرفت. میوه‌های هر تیمار در جعبه گذاشته شد و سپس به مدت 2 ماه در سردخانه با دمای 8 درجه سانتی‌گراد و با رطوبت نسبی 5±85 درصد و همچنین یک هفته به منظور تطبیق با شرایط بازار در دمای محیط نگهداری شد. نتایج آنالیز داده‌ها نشان داد که نوع تیمار اثر معنی‌داری روی پارامترهای کیفی اسیدیته، موادجامد محلول، اندیس رسیدگی و ارزیابی حسی نداشت و نیز در بین تیمارها، تیمار بخاردهی بیشترین تأثیر را در جلوگیری از کاهش وزن طی دوره انبارداری داشته است.fa_IR
dc.format.extent224
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.30589
dc.subjectپس از برداشتfa_IR
dc.subjectانبارداریfa_IR
dc.subjectپرتقال خونیfa_IR
dc.subjectتیمار حرارتیfa_IR
dc.subjectاسانس‌های گیاهیfa_IR
dc.titleاثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume27
dc.citation.issue4
dc.citation.spage418
dc.citation.epage423


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد