نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمتاعی, سمیراfa_IR
dc.contributor.authorتاجبخش, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorامیرنیا, رضاfa_IR
dc.contributor.authorعبدالهی مندولکانی, بابکfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:17:48Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:17:49Z
dc.date.available1400-03-19T22:17:48Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:17:49Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2012-12-31en_US
dc.date.submitted1391-10-11fa_IR
dc.identifier.citationمتاعی, سمیرا, تاجبخش, مهدی, امیرنیا, رضا, عبدالهی مندولکانی, بابک. (1391). تغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن ها. علوم باغبانی, 26(4), 370-377. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.18220fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.18220
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30965.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818247
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثرات آهن و روی و منگنز و روش مصرف آن ها بر عملکرد و اجزای عملکرد ذرت شیرین (Zea mays saccharata)، آزمایشی به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک های کامل تصادفی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه ارومیه با 4 تکرار انجام شد. فاکتورها شامل روش مصرف کود (مصرف خاکی و محلول پاشی) و نوع کود ریز مغذی (بدون کاربرد کود به عنوان شاهد، کود سولفات روی، سولفات آهن، سولفات منگنز) بودند. مصرف خاکی ریز مغذی ها قبل از کاشت و محلول پاشی این عناصر طی دو مرحله (مرحله ساقه رفتن و مرحله قبل از ظهور گل تاجی) در حین داشت انجام گرفت. نتایج نشان داد که، اثر متقابل فاکتورهای آزمایشی بر عملکرد بیولوژیک، عملکرد پروتئین و کارایی مصرف ریز مغذی ها در عملکرد دانه معنی دار شد. همچنین تحت تاثیر روش مصرف ریز مغذی ها، محلول پاشی این عناصر باعث افزایش عملکرد دانه، کلروفیل برگ، عملکرد قندهای محلول دانه، شاخص برداشت قند و کارایی مصرف ریز مغذی ها در عملکرد قند نسبت به کاربرد خاکی شد. در مورد صفات کلروفیل برگ، عملکرد قند های محلول دانه و شاخص برداشت قند هر سه نوع کود بکار رفته باعث افزایش معنی دار آن ها نسبت به شاهد شدند. شاخص برداشت دانه تحت تاثیر هیچ کدام از فاکتورهای آزمایش قرار نگرفت. بر اساس نتایج به دست آمده، استفاده از عناصر ریز مغذی موجب افزایش کیفیت و عملکرد اقتصادی در ذرت شیرین شد و محلول پاشی نسبت به مصرف خاکی نتایج بهتری را نشان داد.fa_IR
dc.format.extent127
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.18220
dc.subjectآهنfa_IR
dc.subjectذرت شیرینfa_IR
dc.subjectرویfa_IR
dc.subjectمحلول پاشیfa_IR
dc.subjectمنگنزfa_IR
dc.titleتغییرات عملکرد و صفات کیفی ذرت شیرین تحت تاثیر کود های ریز مغذی و روش مصرف آن هاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue4
dc.citation.spage370
dc.citation.epage377
nlai.contributor.orcid0000-0003-3825-2759


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد