نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorبابالار, مصباحfa_IR
dc.contributor.authorهاشمی, جوادfa_IR
dc.contributor.authorمستوفی, یونسfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:16:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:16:53Z
dc.date.available1400-03-19T22:16:52Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:16:53Z
dc.date.issued2014-11-22en_US
dc.date.issued1393-09-01fa_IR
dc.date.submitted2014-12-30en_US
dc.date.submitted1393-10-09fa_IR
dc.identifier.citationبابالار, مصباح, هاشمی, جواد, مستوفی, یونس. (1393). تأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلی. علوم باغبانی, 28(3), 388-398. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.42863fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.42863
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_34104.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818237
dc.description.abstractسولفورافان ماده‌ای بسیار قوی در کنترل سرطان می‌باشد. این ماده در کلم براکلی تولید می‌شود و به نظر می‌رسد تنش شوری از طریق فعال کردن مقاومت اکتسابی سیستمیک باعث بیش‌تر شدن تولید سولفورافان گردد. با هدف به‌دست آوردن غلظت مناسب شوری برای تولید حداکثر سولفورافان، به‌همراه کنترل درصد جوانه‌زنی، تیمار با NaCl در 5 سطح0، 50، 100، 150، 200 میلی‌مولار به‌همراه اسیدسالیسیلیک (0 ، 100،200 میکرومولار) مورد آزمایش قرار گرفت. برای بررسی تأثیر تیمارها بر حداکثر درصد جوانه‌زنی، سرعت افزایش و زمان لگ، مدل لجستیک استفاده شد و سولفورافان و ویتامین ث با استفاده از HPLC اندازه‌گیری شدند. اسید سالیسیلیک مقاومت به شوری را افزایش داد. ترکیب اسید سالیسیلیک و کلرید سدیم غلظت سولفورافان و ویتامین‌ث را افزایش داد. تیمار100 میکرومولار اسید سالیسیلیک به‌همراه 100 میلی‌مولار کلرید سدیم بالاترین غلظت سولفورافان و ویتامین ث، به‌همراه بهترین فاکتورهای رشدی را ایجاد نمود.fa_IR
dc.format.extent753
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.42863
dc.subjectهیدرکسی بنزوئیک اسیدfa_IR
dc.subjectکلرید سدیمfa_IR
dc.subjectفاکتورهای جوانه‌زنیfa_IR
dc.subjectسولفورافانfa_IR
dc.subjectویتامین ثfa_IR
dc.titleتأثیر اسید‌‌ سالیسیلیک و تنش شوری بر جوانه‌زنی بذر و آنتی‌اکسیدان‌های فراسودمند در جوانه‌های کلم براکلیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده بیوتکنولوژی منطقه مرکزی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تهرانfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue3
dc.citation.spage388
dc.citation.epage398


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد