نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorافشاری, حسینfa_IR
dc.contributor.authorساجدی, صادقfa_IR
dc.contributor.authorحکم آبادی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:12:14Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:12:15Z
dc.date.available1400-03-19T22:12:14Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:12:15Z
dc.date.issued2014-08-23en_US
dc.date.issued1393-06-01fa_IR
dc.date.submitted2013-05-27en_US
dc.date.submitted1392-03-06fa_IR
dc.identifier.citationافشاری, حسین, ساجدی, صادق, حکم آبادی, حسین. (1393). اثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکری. علوم باغبانی, 28(2), 269-276. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.22182fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.22182
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_33203.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818188
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثر غلظت های مختلف اسید جیبرلیک و زمان های مختلف حلقه برداری به منظور بهبود ویژگی های کیفی و کمی انگور عسکری در سال زراعی 90-91 در یک باغ کشاورزی واقع در شهرستان کاشمر به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی انجام گرفت. در این آزمایش تاثیر اسید جیبرلیک در چهار سطح در دو زمان محلول پاشی قبل و بعد از گلدهی و حلقه برداری در چهار مرحله گلدهی در 4 تکرار انجام گرفت. نتایج نشان داد که تیمارهای جیبرلین و حلقه برداری باعث افزایش میزان pH نسبت به تیمار شاهد شده و بیشترین pH در تیمار جیبرلین مربوط به غلظت 200 پی پی ام (3.85) و در تیمار حلقه برداری مربوط به زمان چهار هفته بعد از گلدهی با میانگین 3.575 بود، در حالی که کمترین pH مربوط به تیمار شاهد (3.2) می باشد. همچنین بیشترین میزان اسیدیته قابل تیتراسیون در تیمار جیبرلین و حلقه برداری به ترتیب غلظت 200 پی پی ام( 0.913 درصد) و زمان چهار هفته بعد از گلدهی با میانگین 0.842 درصد بود. بیشترین میزان مواد جامد محلول در تیمار جیبرلین مربوط به غلظت 150 پی پی ام و در تیمار حلقه برداری مربوط به زمان چهار هفته بعد از گلدهی 18 درصد و کمترین هم مربوط به تیمار شاهد (14.75درصد) بود. براساس نتایج این پژوهش می توان تیمارهای جیبرلین و حلقه برداری را به منظور افزایش ویژگی های کیفی و کمی انگور عسکری در منطقه توصیه نمود.fa_IR
dc.format.extent285
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.22182
dc.subjectانگورعسکری: جیبرلین: حلقه برداری: عملکردfa_IR
dc.titleاثر اسید جیبرلیک و حلقه برداری بر خصوصیات پومولوژیکی میوه انگور رقم عسکریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات پسته کشورfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue2
dc.citation.spage269
dc.citation.epage276


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد