| dc.contributor.author | اصغری, محمدرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | اصغری, فرهاد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:11:06Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:11:07Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:11:06Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:11:07Z | |
| dc.date.issued | 2014-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2014-09-14 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-06-23 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد. (1393). بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت. علوم باغبانی, 28(2), 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39346 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_32970.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818176 | |
| dc.description.abstract | اثر اسیدسالیسیلیک در غلظتهای صفر، 1 و 2 میلیمولار و کیتوسان در غلظتهای صفر، 5/0 و 1 درصد بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوههای توت فرنگی رقم’سلوا‘ پس از 7 و 14 روز نگهداری در سردخانه با دمای 5/0±۲ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. پوسیدگی میوهها، کیفیت ظاهری و بازارپسندی، مواد جامد محلول، میزان اسیدآسکوربیک و فعالیت آنتیاکسیدانی کل عصاره میوه پس از 7 و 14 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. کیتوسان 1 درصد باعث کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت ظاهری و بازارپسندی میوهها نسبت به میوههای شاهد گردید. اسیدسالیسیلیک در غلظت 1 میلیمولار در ترکیب با کیتوسان 1 درصد به صورت معنیداری باعث حفظ میزان مواد جامد محلول، میزان ویتامین C و فعالیت آنتیاکسیدانی کل گردید و تأثیر آن بر میزان فعالیت آنتیاکسیدانی در هفته اول نگهداری مؤثرتر بود. کاربرد اسیدسالیسیلیک در هر دو غلظت 1 و 2 میلیمولار باعث حفظ اسیدیته کل گردید. | fa_IR |
| dc.format.extent | 222 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39346 | |
| dc.subject | توتفرنگی | fa_IR |
| dc.subject | اسیدسالیسیلیک | fa_IR |
| dc.subject | کیتوسان | fa_IR |
| dc.subject | عمر پس از برداشت | fa_IR |
| dc.subject | فعالیت آنتیاکسیدانی | fa_IR |
| dc.title | بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی توتفرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 28 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 167 | |
| dc.citation.epage | 176 | |