نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاصغری, محمدرضاfa_IR
dc.contributor.authorاصغری, فرهادfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:11:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:11:07Z
dc.date.available1400-03-19T22:11:06Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:11:07Z
dc.date.issued2014-08-23en_US
dc.date.issued1393-06-01fa_IR
dc.date.submitted2014-09-14en_US
dc.date.submitted1393-06-23fa_IR
dc.identifier.citationاصغری, محمدرضا, اصغری, فرهاد. (1393). بررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشت. علوم باغبانی, 28(2), 167-176. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.39346fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39346
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_32970.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818176
dc.description.abstractاثر اسیدسالیسیلیک در غلظت‌‌های صفر، 1 و 2 میلی‌مولار و کیتوسان در غلظت‌های صفر، 5/0 و 1 درصد بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه‌های توت فرنگی رقم’سلوا‘ پس از 7 و 14 روز نگهداری در سردخانه با دمای 5/0±۲ درجه سانتی‌گراد و رطوبت نسبی ۸۵ تا ۹۵ درصد مورد مطالعه قرار گرفت. پوسیدگی میوه‌ها، کیفیت ظاهری و بازارپسندی، مواد جامد محلول، میزان اسیدآسکوربیک و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کل عصاره میوه پس از 7 و 14 روز مورد ارزیابی قرار گرفت. کیتوسان 1 درصد باعث کاهش پوسیدگی و حفظ کیفیت ظاهری و بازارپسندی میوه‌ها نسبت به میوه‌های شاهد گردید. اسیدسالیسیلیک در غلظت 1 میلی‌مولار در ترکیب با کیتوسان 1 درصد به صورت معنی‌داری باعث حفظ میزان مواد جامد محلول، میزان ویتامین C و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کل گردید و تأثیر آن بر میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی در هفته اول نگهداری مؤثرتر بود. کاربرد اسید‌سالیسیلیک در هر دو غلظت 1 و 2 میلی‌مولار باعث حفظ اسیدیته کل گردید.fa_IR
dc.format.extent222
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.39346
dc.subjectتوت‌فرنگیfa_IR
dc.subjectاسید‌سالیسیلیکfa_IR
dc.subjectکیتوسانfa_IR
dc.subjectعمر پس از برداشتfa_IR
dc.subjectفعالیت آنتی‌اکسیدانیfa_IR
dc.titleبررسی اثر اسیدسالیسیلیک، کیتوسان و زمان نگهداری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی توت‌فرنگی رقم «سلوا» پس از برداشتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue2
dc.citation.spage167
dc.citation.epage176


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد