نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهاشمی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorمیردهقان, سیدحسینfa_IR
dc.contributor.authorفرهمند, همایونfa_IR
dc.contributor.authorدشتی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:07:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:07:28Z
dc.date.available1400-03-19T22:07:28Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:07:28Z
dc.date.issued2012-11-21en_US
dc.date.issued1391-09-01fa_IR
dc.date.submitted2012-09-11en_US
dc.date.submitted1391-06-21fa_IR
dc.identifier.citationهاشمی, مریم, میردهقان, سیدحسین, فرهمند, همایون, دشتی, حسین. (1391). اثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گل‎جایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازو. علوم باغبانی, 26(3)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.15213fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15213
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30669.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818137
dc.description.abstractگل بریده ژربرا ارزش اقتصادی زیادی در صنعت بین‎المللی گل‎های بریده دارد. ژربرا به دلیل حساسیت به اتیلن و میکروارگانیزم‎های درون محلول نگهدارنده که موجب انسداد آوندی می‎شوند، عمر پس از برداشت کمی دارد. در این پژوهش، اثرات تیمار کوتاه مدت با محلول‎های حاوی اسید سالیسیلیک (100 و 200 میلی‎گرم در لیتر) و متیل جاسمونات (25 و 50 میلی‎گرم در لیتر) به مدت 24 ساعت روی کیفیت و عمرگل‎جایی گل بریده ژربرا بررسی شد. آب مقطر + ساکارز4 درصد، به عنوان تیمار شاهد استفاده شد. پس از تیمار کردن، گل‎ها بیرون آورده شدند و در محلول آب مقطر + ساکارز 4 درصد در دمای C˚2±25 نگهداری شدند. در مقایسه با شاهد (49/7 روز)، بیشترین عمر گل‎جایی در گل‎های تیمار شده با اسید سالیسیلیک 200 میلی‎گرم در لیتر (91/9 روز) و پس از آن متیل جاسمونات 25 میلی گرم در لیتر (66/9 روز) به دست آمد. در بین تیمارها؛ اسید سالیسیلیک 200 میلی‎گرم در لیتر، با کاهش پژمردگی گلبرگ،pH محلول نگهدارنده و رشد میکروارگانیزم‎ها و افزایش جذب محلول نگهدارنده، مواد جامد محلول گلبرگ، قطر ساقه و عمر گل‎جایی به عنوان بهترین تیمار شناخته شد.fa_IR
dc.format.extent169
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.15213
dc.subjectبسته‎شدنآوندیfa_IR
dc.subjectپژمردگی گلبرگfa_IR
dc.subjectتنظیم‎کننده‎های رشدfa_IR
dc.subjectمحلول نگهدارندهfa_IR
dc.subjectمیکروارگانیزمfa_IR
dc.titleاثر اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر کیفیت و عمر گل‎جایی گل بریده ژربرا ( (Gerbera jamesoniiرقم سازوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue3


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد