نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشریفی اصل, رضاfa_IR
dc.contributor.authorشجاعیان, عبدالعلیfa_IR
dc.contributor.authorصیدی, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorگیتی, علیرضاfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:06:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:06:22Z
dc.date.available1400-03-19T22:06:22Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:06:22Z
dc.date.issued2012-08-22en_US
dc.date.issued1391-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-08-18en_US
dc.date.submitted1391-05-28fa_IR
dc.identifier.citationشریفی اصل, رضا, شجاعیان, عبدالعلی, صیدی, مهدی, گیتی, علیرضا. (1391). بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانی. علوم باغبانی, 26(2)doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.14733fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14733
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_30236.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818125
dc.description.abstractاین تحقیق به منظور بررسی اثر کاهش قلیائیت و اسیدیتة آب آبیاری بر کمیت و کیفیت شمعدانی در گلدان هایی با مخلوط خاکی طی سالهای ١۳۸۶ تا ١۳۸۷ در گلخانه و با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. تیمارها شامل شش سطح اسیدیتة آب آبیاری ۴ : اسیدیته 1، 5/4: اسیدیته2، 5 : اسیدیته3، ۵/۵ : اسیدیته4 ، 6: اسیدیته 5، آب چاه ۸/۷ : اسیدیته 6 و دو نوع شمعدانی گل قرمز و گل سفید بود. نتایج نشان نشان دادند که اسیدی کردن آب آبیاری، تعداد گل در هر گل آذین، تعداد گل باز شده هر گل آذین، میزان کلروفیل برگ و محتوی منیزیوم برگ را به طور معنی داری در سطح یک درصد افزایش داد اما اثر آن بر روی طول دمگل معنی دار نشد. اثر متقابل اسیدی کردن آب آبیاری و نوع رقم بر روی طول ساقه، اندازه برگ، وزن تر شاخسارة هوایی گیاه، وزن خشک شاخسارة هوایی گیاه، تعداد گل آذین در گیاه و محتوی آهن در سطح یک درصد و برای صفات دیگر از جمله قطر گل آذین و تعداد شاخه های جانبی در سطح پنج در صد معنی دار شد. با مقایسة میانگین ها و بررسی نتایج به دست آمده در این آزمایش، مشخص گردید خنثی سازی قلیائیت و کاهش اسیدیتة آب آبیاری تا سطح ۵/۵ می تواند باعث افزایش جذب عناصر غذایی و بهبود صفات کمی و کیفی در هر دو رقم شمعدانی شود.fa_IR
dc.format.extent130
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.14733
dc.subjectقلیائیتfa_IR
dc.subjectاسیدیته آب آبیاریfa_IR
dc.titleبررسی اثرات سطوح مختلف اسیدیته آب آبیاری بر کمیت و کیفیت دو رقم شمعدانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume26
dc.citation.issue2


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد