| dc.contributor.author | خطیب, هانیه | fa_IR |
| dc.contributor.author | میردهقان, سید حسین | fa_IR |
| dc.contributor.author | درکی, نادر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1400-03-19T22:03:21Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2021-06-09T22:03:21Z | |
| dc.date.available | 1400-03-19T22:03:21Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2021-06-09T22:03:21Z | |
| dc.date.issued | 2012-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1390-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2012-03-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1390-12-17 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خطیب, هانیه, میردهقان, سید حسین, درکی, نادر. (1390). اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه ارقام اوحدی و اکبری. علوم باغبانی, 25(4)doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11779 | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.11779 | |
| dc.identifier.uri | https://jhs.um.ac.ir/article_29152.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818093 | |
| dc.description.abstract | چکیده
در این پژوهش پستههای تازه ارقام «اوحدی» و «اکبری» به دو صورت حبه و خوشه در معرض تابش UV-C با طول موج 0، 3، 6 و 12 kj/m2 قرار گرفته و پس از آن در دمای 1±3 درجه سانتیگراد به مدت 45 روز نگهداری شدند. پس از 20 و 45 روز انبارداری، خصوصیات یا ویژگیهایی شامل کاهش وزن، ارزیابی حسی، سفتی و فعالیت میکروبی پستههای تازه اندازهگیری شد. نتایج حاصل بیانگر آن است که میزان کاهش وزن حبه (77/28 درصد) کمتر از خوشه (39/33 درصد) پستههای تازه است. تیمار UV-C kj/m26 کمترین میزان کاهش وزن را نسبت به تیمارهای دیگر داشت (01/0P | fa_IR |
| dc.format.extent | 151 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.relation.ispartof | علوم باغبانی | fa_IR |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.11779 | |
| dc.title | اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه ارقام اوحدی و اکبری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقالات پژوهشی | fa_IR |
| dc.citation.volume | 25 | |
| dc.citation.issue | 4 | |