نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخطیب, هانیهfa_IR
dc.contributor.authorمیردهقان, سید حسینfa_IR
dc.contributor.authorدرکی, نادرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T22:03:21Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T22:03:21Z
dc.date.available1400-03-19T22:03:21Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T22:03:21Z
dc.date.issued2012-02-20en_US
dc.date.issued1390-12-01fa_IR
dc.date.submitted2012-03-07en_US
dc.date.submitted1390-12-17fa_IR
dc.identifier.citationخطیب, هانیه, میردهقان, سید حسین, درکی, نادر. (1390). اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه ارقام اوحدی و اکبری. علوم باغبانی, 25(4)doi: 10.22067/jhorts4.v1390i0.11779fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.11779
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_29152.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/818093
dc.description.abstractچکیده در این پژوهش پسته‌های تازه ارقام «اوحدی» و «اکبری» به دو صورت حبه و خوشه در معرض تابش UV-C با طول موج 0، 3، 6 و 12 kj/m2 قرار گرفته و پس از آن در دمای 1±3 درجه سانتی‌گراد به مدت 45 روز نگه‌داری شدند. پس از 20 و 45 روز انبارداری، خصوصیات یا ویژگی‌هایی شامل کاهش وزن، ارزیابی حسی، سفتی و فعالیت میکروبی پسته‌های تازه اندازه‌گیری شد. نتایج حاصل بیانگر آن است که میزان کاهش وزن حبه (77/28 درصد) کمتر از خوشه (39/33 درصد) پسته‌های تازه است. تیمار UV-C kj/m26 کمترین میزان کاهش وزن را نسبت به تیمارهای دیگر داشت (01/0Pfa_IR
dc.format.extent151
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v1390i0.11779
dc.titleاثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه ارقام اوحدی و اکبریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue4


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد