اثر پرتوتابی UV-C بر کیفیت و عمر انبارداری پسته تازه ارقام اوحدی و اکبری
(ندگان)پدیدآور
خطیب, هانیهمیردهقان, سید حسیندرکی, نادرنوع مدرک
Textمقالات پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
چکیده
در این پژوهش پستههای تازه ارقام «اوحدی» و «اکبری» به دو صورت حبه و خوشه در معرض تابش UV-C با طول موج 0، 3، 6 و 12 kj/m2 قرار گرفته و پس از آن در دمای 1±3 درجه سانتیگراد به مدت 45 روز نگهداری شدند. پس از 20 و 45 روز انبارداری، خصوصیات یا ویژگیهایی شامل کاهش وزن، ارزیابی حسی، سفتی و فعالیت میکروبی پستههای تازه اندازهگیری شد. نتایج حاصل بیانگر آن است که میزان کاهش وزن حبه (77/28 درصد) کمتر از خوشه (39/33 درصد) پستههای تازه است. تیمار UV-C kj/m26 کمترین میزان کاهش وزن را نسبت به تیمارهای دیگر داشت (01/0P
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2012-02-201390-12-01




