نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمرتضوی, سید نجم الدینfa_IR
dc.contributor.authorخدابندلو, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorعظیمی, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:49:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:49:09Z
dc.date.available1400-03-19T21:49:09Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:49:09Z
dc.date.issued2017-02-19en_US
dc.date.issued1395-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-11-17en_US
dc.date.submitted1394-08-26fa_IR
dc.identifier.citationمرتضوی, سید نجم الدین, خدابندلو, فاطمه, عظیمی, محمد حسین. (1395). تأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتی. علوم باغبانی, 30(4), 590-596. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.51522fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.51522
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35771.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817942
dc.description.abstractکلم زینتی گیاهی دو ساله از خانواده کلم ها می‌باشد. اهمیت این گیاه به خاطر برگ‌های تزئینی و مقاومت آن به سرما در فضای سبز می‌باشد. به منظور دستیابی به بهترین غلظت کندکننده‌های رشد در جهت بهبود بخشیدن به فاکتورهای کمی و کیفی کلم زینتی در فضای سبز، این پژوهش انجام گردید. این آزمایش به صورت فاکتوریل با دو فاکتور سایکوسل در چهار سطح (0، 50، 100 ، 150 میلی گرم در لیتر) و سالسیلیک اسید با چهار سطح (0، 50، 100، 200 میلی‌گرم در لیتر) بصورت محلولپاشی، در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی در سه تکـرار اجرا شد. در این آزمایش صفاتی مانند ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، مقاومت به سرما، تعداد برگ، نشت الکترولیت، محتوای نسبی آب، کلروفیل کل، وزن تر و خشک برگ و وزن تر و خشک ریشه مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد سایکوسل و سالسیلیک اسید بصورت مستقل بر ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، محتوای نسبی آب، کلروفیل کل، وزن خشک برگ، وزن تر و خشک ریشه در سطح احتمال یک درصد معنی‌دار شد. اثر متقابل سایکوسل و سالیسیلیک اسید نیز بر ارتفاع گیاه، آنتوسیانین، محتوای نسبی آب، وزن خشک برگ، کلروفیل، وزن تر و خشک ریشه در سطح یک درصد معنی‌دار و بر سایر صفات اثر معنی‌داری نداشت. جهت افزایش کیفیت کلم زینتی در فضای سبز مصرف 200 میلی‌گرم در لیتر سالیسلیک اسید و غلظت150 میلی‌گرم در لیتر سایکوسل که بهترین تیمار در این آزمایش بود، توصیه می‌شود.fa_IR
dc.format.extent135
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.51522
dc.subjectاسید سالسیلیکfa_IR
dc.subjectسایکوسلfa_IR
dc.subjectکلم زینتیfa_IR
dc.subjectمرفوفیزیولوژیکیfa_IR
dc.titleتأثیر غلظت های مختلف سایکوسل و سالیسیلیک اسید بر صفات مورفوفیزیولوژیکی کلم زینتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زنجانfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم باغبانی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، محلاتfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue4
dc.citation.spage590
dc.citation.epage596


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد