نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرشیدی, نریمانfa_IR
dc.contributor.authorارجی, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorگردکانه, محمدfa_IR
dc.contributor.authorکاشی, عبدالکریمfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:40:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:40:09Z
dc.date.available1400-03-19T21:40:09Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:40:09Z
dc.date.issued2015-02-20en_US
dc.date.issued1393-12-01fa_IR
dc.date.submitted2015-03-08en_US
dc.date.submitted1393-12-17fa_IR
dc.identifier.citationرشیدی, نریمان, ارجی, عیسی, گردکانه, محمد, کاشی, عبدالکریم. (1393). تأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاه. علوم باغبانی, 28(4), 453-463. doi: 10.22067/jhorts4.v0i0.45072fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.45072
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_33610.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817848
dc.description.abstractبه منظور بررسی تأثیر کودهای آلی و سوپرجاذب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی سیب زمینی رقم ‘مارفونا’ آزمایشی در سال 1389 در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه رازی کرمانشاه به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 3 تکرار اجرا شد. منطقه دارای شرایط آب و هوایی سرد معتدل و خاک مزرعه سیلتی رسی بود. فاکتور اصلی شامل دو سطح سوپر جاذب A200 (70 کیلوگرم در هکتار) و بدون سوپر جاذب و فاکتور فرعی کودهای آلی شامل 9 سطح بدون مصرف کود، مصرف کود شیمیایی (طبق آزمایش خاک)، کود مرغی گرانوله (1000 کیلوگرم در هکتار)، کود مرغی معمولی (12 تن هکتار)، کود خاک پرور (1000 کیلوگرم در هکتار)، کود گاوی (20 تن در هکتار)، ورمی کمپوست (20 تن در هکتار)، کمپوست (20 تن در هکتار) و کمپوست چای (تی کمپوست با خیس خوردن غده ها و 4 مرتبه محلول پاشی) بود. در این آزمایش تاثیر کودهای آلی و سوپرجاذب بر شاخص کلروفیل برگ و اثر متقابل آنها بر هدایت روزنهای به ترتیب در سطوح احتمال 1، 5 و 5 درصد معنیدار شد. در میان صفات کیفی و بیوشیمیایی تاثیر کودهای آلی بر میزان فسفر و اثر متقابل کودهای آلی و سوپرجاذب بر نیتروژن در سطح احتمال 5 درصد معنیدار گردید. مصرف سوپر جاذب باعث افزایش معنی دار در درصد فسفر موجود در غده سیب زمینی شد. درصد روغن خام، فیبر، نشاسته، قند، نیتروژن، فسفر و پتاسیم غده به صورت معنی‌داری تحت تأثیر سطوح مختلف کودهای آلی قرار نگرفت. بیش‌ترین درصد روغن و فیبر به ترتیب در تیمارهای کمپوست و کود گاوی به دست آمدند. بیش‌ترین درصد قند و نیتروژن غده در اثر کود گاوی حاصل شد. کود خاکپرور و کود مرغی معمولی نیز به ترتیب بیش‌ترین درصد پتاسیم و فسفر را به خود اختصاص دادند.fa_IR
dc.format.extent502
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v0i0.45072
dc.subjectسیب زمینیfa_IR
dc.subjectکود حیوانیfa_IR
dc.subjectورمی کمپوستfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.titleتأثیرکودهای آلی و سوپرجاذب آب بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشمیائی سیب‌زمینی رقم ‘مارفونا’ در کرمانشاهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاهfa_IR
dc.contributor.departmentمحقق مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.citation.volume28
dc.citation.issue4
dc.citation.spage453
dc.citation.epage463


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد