نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorابراهیم زاده آبدشتی, رحمنfa_IR
dc.contributor.authorگلوی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorرمرودی, محمودfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:34:13Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:34:14Z
dc.date.available1400-03-19T21:34:13Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:34:14Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2013-12-08en_US
dc.date.submitted1392-09-17fa_IR
dc.identifier.citationابراهیم زاده آبدشتی, رحمن, گلوی, محمد, رمرودی, محمود. (1395). اثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل. علوم باغبانی, 30(2), 169-177. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.29246fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.29246
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35385.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817786
dc.description.abstractبه منظور بررسی اثرات کود‌‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی چای ترش آزمایشی در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با 10 تیمار و 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام شد. تیمار‌ها شامل: (T1) عدم مصرف کود (شاهد)، (T2) 300 کیلوگرم کود نیتروژن، فسفر و پتاسیم در هکتار به نسبت 2:1:1، (T3) 20 تن کود گاوی در هکتار، (T4) 10 تن کمپوست در هکتار، (T5) 5 تن ورمی‌کمپوست در هکتار، (T6) محلول پاشی اسید هیومیک به نسبت 5/1 در هزار، (T7) 50 درصد T2 + T6، (T8) 50 درصد T3 + T6، (T9) 50 درصد T4 +T6 و (T10) 50 درصد T5 + T6 بودند. نتایج نشان داد در اکثر صفات مورد بررسی اختلاف معنی‌داری بین تیمارهای اعمال شده و شاهد وجود داشت، به طوری که بیشترین مقدار ارتفاع و تعداد شاخه‌های جانبی و قطر ساقه در نتیجه کاربرد تیمار کودهای آلی توأم با اسید هیومیک (T8، T9 و T10) حاصل شد. تأثیر کود‌ کمپوست توأم با اسید هیومیک (T9) بر وزن‌تر و خشک کاسبرگ (31/157، 69/22 گرم در بوته)، تعداد میوه در بوته، وزن میوه، تعداد دانه در بوته، و در مورد میزان آنتوسیانین، تأثیر کود گاوی توأم با اسید هیومیک (T8) نسبت به سایر تیمارها بیشتر بود. نتایج این تحقیق نشان داد که کاربرد کودهای آلی در بهبود عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی چای ترش و همچنین در جهت پایداری تولید و حفظ محیط زیست تأثیر مثبتی داشته و به نظر می‌رسد کودهای آلی جایگزین مناسبی برای کودهای شیمیایی باشند.fa_IR
dc.format.extent352
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.29246
dc.subjectآنتوسیانینfa_IR
dc.subjectاسید هیومیکfa_IR
dc.subjectچای ترشfa_IR
dc.subjectکودfa_IR
dc.titleاثرات کود‌های آلی و شیمیایی بر برخی ویژگی‌های کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابلfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه زابلfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue2
dc.citation.spage169
dc.citation.epage177


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد