نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحمدرضاخانی, سهیلاfa_IR
dc.contributor.authorپاک کیش, زهراfa_IR
dc.contributor.authorرفیعی, سمیهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:32:26Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:32:27Z
dc.date.available1400-03-19T21:32:26Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:32:27Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-12-27en_US
dc.date.submitted1393-10-06fa_IR
dc.identifier.citationمحمدرضاخانی, سهیلا, پاک کیش, زهرا, رفیعی, سمیه. (1395). نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس. علوم باغبانی, 30(2), 316-326. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.42767fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.42767
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35549.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817767
dc.description.abstractتوت‏فرنگی از جمله میوه‏های ریز است که ارزش تغذیه‏ای و تازه‏خوری بالایی دارد. کاربرد هورمون‏های گیاهی نظیر براسینواسترویید نقش مهمی در بهبود ویژگی‏های کیفی محصولات باغبانی دارند. در این تحقیق تاثیر غلظت‏های مختلف براسینواسترویید و زمان محلول‏پاشی روی برخی از صفات کیفی توت‏فرنگی رقم پاروس بررسی گردیده است. بدین ترتیب، محلول‏پاشی بوته‏ها، توسط براسینواسترویید با غلظت‏های0 (شاهد) ، 25/0، 5/0، 75/0 و 1 میلی‏گرم بر لیتر و در چهار مرحله زمانی (مرحله 30 روز بعد از کشت نشا، شروع گلدهی، میوه‏های سبز رنگ و صورتی رنگ) به صورت یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‏های کامل تصادفی با 4 تکرار در شرایط گلخانه انجام گرفت و ویژگی‏هایی نظیر: کل مواد جامد محلول، قندهای احیاکننده، اسید قابل تیتر، میزان آنتوسیانین، فنول، وزن خشک میوه، آب میوه و ویتامین ث اندازه‏گیری شدند. نتایج نشان داد، کیفیت میوه‏های گیاهان تیمار شده با براسینواسترویید نسبت به شاهد، کیفیت آن‌ها بهبود یافت. به طوری که، کل مواد جامد محلول، قندهای احیاکننده، اسید قابل تیتر، میزان آنتوسیانین، فنول، وزن خشک و ویتامین ث با کاربرد سطوح مختلف براسینواسترویید افزایش یافت و موثرترین تیمار، براسینواسترویید1 میلی‏گرم بر لیتر و بهترین زمان محلول پاشی، مرحله شروع گلدهی و سبز رنگ شدن میوه بوده است.fa_IR
dc.format.extent3316
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.42767
dc.subjectآنتوسیانینfa_IR
dc.subjectکل مواد جامد محلولfa_IR
dc.subjectویتامین ثfa_IR
dc.titleنقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی ‏های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شهید باهنر کرمانfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue2
dc.citation.spage316
dc.citation.epage326


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد