اثر تنش شوری بر خصوصیات ریشه گوجهفرنگی (’Saint Pierre‘) و عملکرد آن تحت مدیریت زمان آبیاری
(ندگان)پدیدآور
عبدلی, عطیهرمضانی مقدم, جوادحسینی, یاسرنیک پور, محمدرضادهقان, هادینوع مدرک
Textمقالات پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
از مهمترین مشکلات در اراضی تحت کشت ایران میتوان به وضعیت نامناسب کیفی و کمی منابع آب در سطح کشور اشاره کرد. در این تحقیق، اثر مقادیر مختلف شوری آب آبیاری بر عملکرد و خصوصیات ریشه گوجهفرنگی با مدیریتهای مختلف زمان آبیاری در شهرستان اردبیل مورد بررسی قرار گرفت. تیمارهای آزمایش شامل شوری آب آبیاری (در چهار سطح 5/1، 5/2، 4 و 7 دسیزیمنس بر متر) و زمان اعمال آبیاری (آبیاری در سه زمان، بهترتیب 40، 50 و 65 درصد تخلیه مجاز رطوبتی) در چهار تکرار اجرا شدند. نتایج این تحقیق نشان داد شوری آب آبیاری دارای اثر معنیدار (p
کلید واژگان
تخلیه مجاز رطوبتیتنش رطوبتی
کارآیی مصرف آب
کیفیت آب
میوه کاری
شماره نشریه
2تاریخ نشر
2021-08-231400-06-01
سازمان پدید آورنده
گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلیگروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی
دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی مغان، دانشگاه محقق اردبیلی
گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه محقق اردبیلی
گروه علوم و مهندسی آب، مرکز آموزش عالی کاشمر




