مرور دوره 27, شماره 4 بر اساس موضوع "ترکیبات فنلی"

  • بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره تعدادی از جمعیت‌های نعنای خوراکی (Mentha spicata L.) 

    غنی, عسکر؛ نعمتی, سید حسین؛ عزیزی, مجید؛ سحرخیز, محمد جمال؛ فارسی, محمد (2014-02-20)
    در این تحقیق به منظور بررسی تنوع بیوشیمیایی عصاره 25 جمعیت نعنای خوراکی، آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی با 25 تیمار (جمعیت‌ها) و 3 تکرار به صورت گلدانی در شرایط طبیعی، به اجرا درآمد. بدین منظور، درون هر گلدان 3 عدد استولون ...