مرور دوره 27, شماره 4 بر اساس موضوع "اسانس‌های گیاهی"

  • اثر پیش تیمار حرارت و اسانس‌های گیاهی بر خواص پس از برداشت پرتقال خونی 

    برزنونی, عصمت؛ آق‌خانی, محمدحسین؛ مسکوکی, عبدالمجید؛ عباسپورفرد, محمد حسین (2014-02-20)
    ضایعات پس از برداشت عامل محدودکننده دوره انبارداری بسیاری از میوه‌ها و سبزیجات از جمله مرکبات می‌باشد. در این تحقیق یک روز پس از برداشت، پرتقال خونی رقم سانگین تحت چهار تیمار مختلف شامل: آب گرم (در دمای 55 درجه به مدت 3 ...