مرور دوره 30, شماره 2 بر اساس موضوع "آنتوسیانین"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و میزان آنتوسیانین چای ترش (.Hibiscus sabdariffa L) در شرایط زابل
(2016-05-21)به منظور بررسی اثرات کودهای آلی و شیمیایی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی چای ترش آزمایشی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 10 تیمار و 4 تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل انجام شد. تیمارها شامل: (T1) ...
-
نقش براسینواسترویید روی بهبود ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی رقم پاروس
(2016-05-21)توتفرنگی از جمله میوههای ریز است که ارزش تغذیهای و تازهخوری بالایی دارد. کاربرد هورمونهای گیاهی نظیر براسینواسترویید نقش مهمی در بهبود ویژگیهای کیفی محصولات باغبانی دارند. در این تحقیق تاثیر غلظتهای مختلف براسینواسترویید ...



