مرور دوره 29, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 44
| موضوع |
|---|
| BAP [1] |
| TIBA [1] |
| اسفرزه [1] |
| اسیدهای چرب غیر اشباع [1] |
| انگور [1] |
| بابونه آلمانی [1] |
| بستهبندی و کیفیت [1] |
| تجزیه رگرسیون [1] |
| تجزیه علیت [1] |
| تعداد دانه درکاپیتول [1] |
| تعداد کاپیتول در بوته [1] |
| تنش خشکی [1] |
| تنش سرما [1] |
| تنش شوری [1] |
| خرما [1] |
| درصد روغن [1] |
| درصد سبز شدن [1] |
| رطب [1] |
| ریزازدیادی [1] |
| شکل میوه [1] |



