نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکریمی, عبدالحمیدfa_IR
dc.contributor.authorابراهیمی, محمدحسینfa_IR
dc.contributor.authorزمان پور, مهردادfa_IR
dc.contributor.authorحافظیه, محمودfa_IR
dc.contributor.authorصلح جو, امان اللهfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-13T07:25:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-03T07:25:55Z
dc.date.available1400-03-13T07:25:54Zfa_IR
dc.date.available2021-06-03T07:25:55Z
dc.date.issued2020-07-01en_US
dc.date.issued1399-04-11fa_IR
dc.identifier.citationکریمی, عبدالحمید, ابراهیمی, محمدحسین, زمان پور, مهرداد, حافظیه, محمود, صلح جو, امان الله. (1399). مقاله علمی – پژوهشی:‌ بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزل‌آلا در مزارع پرورش ماهی استان فارس. مجله علمي شيلات ايران, 0, 0-0.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2466-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/811855
dc.description.abstractاین پژوهش برای ارزیابی وضعیت کیفی ترکیبات شیمیایی شامل رطوبت، پروتئین‏ خام، خاکستر خام، چربی خام، NDF (الیاف نامحلول در شوینده‏ خنثی) و ADF (الیاف نامحلول در شوینده‏ی اسیدی)، و امکان آلودگی به آفلاتوکسین و کپک در خوراک‏های پرواری ماهیان قزل‏آلای مورد استفاده در مزارع پرورش ماهی استان فارس و کارخانه‏های تأمین کننده خوراک ماهی انجام شد. از بین کارخانه‏‏هایی که سهم عمده در تأمین خوراک GFT1 و GFT2 مورد نیاز مزارع پرورش ماهی در استان فارس را دارند، میزان پروتئین‏ خام خوراکGFT1 وGFT2 کارخانه شماره 2، از نظر پروتئین‏ با سه کارخانه دیگر تفاوت آماری معنی‏داری دارد (05/0p<). تنها خوراک GFT1 تولیدی درکارخانه شماره 2 تأمین کننده حداقل میزان پروتئین‏ خام مورد نیاز ماهیان پرواری این گروه‏ها بود. میزان پروتئین‏ خام خوراک GFT3 و GFT4 مربوط به کارخانه‏های شماره 2 و 3 از کارخانه‏های شماره 1 و 4 (05/0p<) بیش‌تر بود، ولی همه کارخانه‏ها، تأمین‌کننده حداقل میزان پروتئین‏ خام مورد نیاز ماهیان این گروه بودند. نتایج بررسی آلودگی تمامی نمونه‏های خوراک‏های پرواری (GFT1, GFT2, GFT3, GFT4) مزارع پرورش ماهی و کارخانه‏های تأمین کننده این خوراک‏ها به آفلاتوکسین و کپک نشان داد که میزان آلودگی از حد استاندارد کم‌تر است. در مجموع، با توجه به ترکیب شیمیایی متفاوت نمونه‏های خوراک ماهیان پرواری موجود در مزارع، کارخانه‏های مختلف تأمین‌کننده خوراک و عدم تأمین نیاز ماهیان پرواری در سنین مختلف، پایش مستمر خوراک تولیدی در کارخانه‏های مختلف و ارائه رهنمودهای اصلاحی در جهت بهبود وضعیت تغذیه‏ای ماهیان پرواری الزامی است.  fa_IR
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectخوراکfa_IR
dc.subjectماهی قزل‌آلاfa_IR
dc.subjectمزارع پرورش ماهیfa_IR
dc.subjectمدیریت پرورشfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی:‌ بررسی کیفیت خوراک پرواری ماهیان قزل‌آلا در مزارع پرورش ماهی استان فارسfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.contributor.departmentسازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزیfa_IR
dc.citation.volume0
dc.citation.spage0
dc.citation.epage0


فایل‌های این مورد

فایل‌هااندازهقالبمشاهده

فایلی با این مورد مرتبط نشده است.

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد