نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاصغرپور, کامرانfa_IR
dc.contributor.authorاربابی بیدگلی, سپیدهfa_IR
dc.contributor.authorرجبی, مهدیfa_IR
dc.date.accessioned1400-01-14T22:46:54Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-04-03T22:46:55Z
dc.date.available1400-01-14T22:46:54Zfa_IR
dc.date.available2021-04-03T22:46:55Z
dc.date.issued2021-03-01en_US
dc.date.issued1399-12-11fa_IR
dc.identifier.citationاصغرپور, کامران, اربابی بیدگلی, سپیده, رجبی, مهدی. (1399). مروری برنقش مصرف جین سینگ خوراکی در کاهش اختلالات نعوظی و خستگی در بیماران مبتلا به سرطان پروستات. فصلنامه علوم پزشکی, 31(1), 14-28.fa_IR
dc.identifier.issn1023-5922
dc.identifier.issn2008-3386
dc.identifier.urihttp://tmuj.iautmu.ac.ir/article-1-1885-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/787157
dc.description.abstractسابقه و هدف: اگرچه روش­های درمان سرطان پروستات، باعث  بهبودی نسبی و افزایش امید به زندگی  بیماران مبتلا به این نوع  بدخیمی شده است، اما تنزل کیفیت زندگی به ویژه بروز اختلالات عملکرد جنسی، اختلالات نعوظی و بروز خستگی، سه  دغدغه مهم ایشان است که حتی پیش از شروع هرنوع اقدام درمانی نیز می­تواند  تاثیرات  نامطلوب روحی و جسمی را بر ایشان اعمال کند. هدف از این مقاله مروری تشریح نقش هریک از مداخلات درمانی بر کیفیت زندگی بیماران از یک سو و تعیین کارآیی و ایمنی انواع جین سینگ  خوراکی برکیفیت زندگی بیماران با تمرکز بر مطالعات بالینی دردسترس بود. روش بررسی: جهت نیل به اهداف مذکور، شواهد انسانی و کارآزمایی­های بالینی منتشره بدون محدودیت زمانی از بانک­های اطلاعاتی تا پایان سال میلادی 2019  گرد آوری و مورد تحلیل کیفی واقع شد. یافته­ ها: نتایج نشان داد مصرف خوراکی جین سینگ می­تواند باعث بهبود اختلالات نعوظی، کاهش میزان خستگی و در نهایت باعث بهبود شاخص­های کیفیت زندگی این افراد شود، اما باید به دوره درمان، تداخلات و عوارض احتمالی این مکمل نیز توجه لازم داشت. نتیجه­ گیری: با توجه به کارآمدی نسبی این ترکیب در مصارف مستمر و طولانی مدت، نقش استفاده از انواع جین سینگ در ارتقای سایر جنبه­های کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پروستات، افزایش طول عمر و مقاومت دارویی نیز جنبه­های ناشناخته دیگری از این موضوع است که نیاز به بررسی و مطالعات بعدی  دارد.fa_IR
dc.format.extent514
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد پزشکی تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofفصلنامه علوم پزشکیfa_IR
dc.relation.ispartofMEDICAL SCIENCES JOURNALen_US
dc.subjectجین سینگfa_IR
dc.subjectاختلالات نعوظیfa_IR
dc.subjectخستگیfa_IR
dc.subjectسرطان پروستاتfa_IR
dc.subjectداروسازيfa_IR
dc.titleمروری برنقش مصرف جین سینگ خوراکی در کاهش اختلالات نعوظی و خستگی در بیماران مبتلا به سرطان پروستاتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمروري سيستماتيكfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته داروسازی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه سم شناسی داروشناسی ، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه داروسازی بالینی، دانشکده داروسازی و علوم دارویی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue1
dc.citation.spage14
dc.citation.epage28


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد